___

HARDWARE STOCKHOLM

Med design och hållbarhet i tanken, skapar vi spännande beslag till möbler, luckor och inredning - tillverkat i Sverige!

Klassiska och moderna material med genomtänkta detaljer i många kombinationsmöjligheter gör oss till en unik leverantör som förgyller ditt hem på ett personligt sätt. 
___

___

SPÅRBART RÅMATERIAL FRÅN EUROPA

___

___

VÄLJ DIN KOMBINATION

___

___

DESIGN & HÅLLBARHET

Alla beslag är utvecklade och formgivna av duon Lagerström&Haij som bl.a. ligger bakom succén Picky Living.

"2019 bestämde vi oss för att rita en serie exklusiva beslag med två för oss viktiga utgångspunkter. Beslagen skulle kunna gå att kombineras i olika material efter kundens önskemål och de skulle tillverkas i Sverige.

För oss är det viktigt att produktionen sker med en i sammanhanget liten miljöpåverkan. Genom att lägga tillverkningen i Sverige har vi kontroll på hur råmaterialet är framtaget (alltid inom Europa) och hur arbetsförhållandena i produktionen ser ut. Det ger även korta transportvägar om man jämför med tillverkning i Asien. "  säger Henrik Haij - industridesigner och medgrundare av Picky Living och Hardware Stockholm.
___

___

INSPIRATION & KONCEPT

Med inspiration från industrialismens expansion under början av 1900-talet tillsammans med ett avskalat uttryck och en enkel mekanisk sammansättning av grundformer, har vi skapat beslag i en tidlös design. Istället för att gjuta eller svarva beslag i ett stycke bygger vi ditt beslag till en personlig kombination baserat på dina val av material och  skruv. 

Med vårt koncept får du som kund större frihet att välja utseendet på just dina beslag. Testa gärna din egna kombination av beslaget "HOLD"

___